FAIRTRADE & BIOLOGISCH
DUURZAAM

We kunnen en willen niet anders werken! Het is eigenlijk ook geen keuze meer. Daarom zorgen wij dat (bijna) al onze producten een certificering dragen van fairtrade of biologische aard.
Waar wij in verder gaan is te zorgen dat iedereen er in de keten zo over denkt. Zo kiezen wij leveranciers uit op basis van hun verantwoordelijkheden.
Een voorbeeldje: voor de nieuwe inrichting van een zaak selecteren wij leveranciers die werken met hergebruikte materialen.

Verpakking en afval (waste) speelt al sinds lange tijd een grote rol in de sector. Daarom onderzoeken we met onze partners diverse mogelijkheden om dit te beperken. En dit houdt natuurlijk niet op bij gescheiden inzameling. De kunst is uiteraard om dit niet te laten ontstaan. Samen met initiatieven voor energiebesparing zorgen we ervoor dat we circulair zijn ingericht. Er zijn veel voorbeelden te noemen van wat wij al doen en graag vertellen we er wat meer over.

In maatschappelijk verband hebben wij aandacht voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bieden we op locatie leerwerk plekken aan.

Meer weten? Lees hieronder meer over duurzaamheid volgens Coffee star!

Duurzaamheid in de koffiebar

Duurzaam Coffee Star