Nieuw: Jimmy Summers Organic Mate Drink

Nieuw in ons fris assortiment; Jimmy Summers Organic Mate Drink. De biologische frisdrank op basis van mate thee heeft een cafeïne gehalte vergelijkbaar als die van een kop koffie. Bovendien wordt de energie gelijkmatiger opgenomen in je lichaam.

De frisdrank is suikervrij en beschikbaar in 2 smaken; "The Original" met gember en basilicum en "Wild Rose" met munt en cayenne.

Lees hieronder meer over Yerba Mate en het verhaal van Jimmy Summers.

Jimmy Summers

Wat is Yerba Mate? Yerba mate is een thee-achtige drank die vooral in Argentinië, Uruguay, Paraguay en het zuiden van Brazilië wordt gedronken. 'Yerba' staat voor de thee/kruidenblaadjes, 'mate' is de drinkkop (kalebas) waaruit men de yerba drinkt.

Je kunt Jimmy Summers vergelijken met een energiehoudende ice-tea waar maar liefst 22 mg natuurlijke cafeïne per 100 ml in zit. Het drankje is hartstikke gezond. In tegenstelling tot de meeste koffie en thee zitten er namelijk allerlei vitaminen, mineralen en antioxidanten in.

Jimmy Summers

Wij mensen raken steeds meer verwijderd van de natuur, maar mens en natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de natuur zijn geeft ons frisse ideeën, inspiratie en vreugde. Het geeft ons het gevoel dat we leven. Maar bovenal… voelen we liefde voor de planeet wanneer we dicht bij de natuur zijn. Met Jimmy Summers proberen we mensen bewuster te laten worden van de functionele kracht van de natuur en het positieve effect van de natuur op onze mentale gesteldheid.